Tury Kultury: Remigiusz Rączka

  • Drukuj zawartość bieżącej strony
  • Zapisz tekst bieżącej strony do PDF

Z apetytem na Bibliotekę...

Skoro tylko rozpoczęło się spotkanie z Remigiuszem Rączką, Bibliotekę przepełnił aromat gulaszu ze śliwką na winie i tortu z... krupnioka. Gość, pichcąc swobodnie, opowiedział przybyłym o swojej kuchni, wyjawił sekret udanych klusek śląskich i nie tylko oraz zdradził przepisy na najlepsze wypieki. Na koniec Czytelnicy mieli okazję skosztować potraw, przygotowanych przez najbardziej znanego na Śląsku kucharza. Było naprawdę pysznie!

 

Galeria

  • Powiększ zdjęcie Spotkanie z Remigiuszem Rączką
  • Powiększ zdjęcie Spotkanie z Remigiuszem Rączką
  • Powiększ zdjęcie Spotkanie z Remigiuszem Rączką
  • Powiększ zdjęcie Spotkanie z Remigiuszem Rączką
  • Powiększ zdjęcie Spotkanie z Remigiuszem Rączką
  • Powiększ zdjęcie Spotkanie z Remigiuszem Rączką
  • Powiększ zdjęcie Spotkanie z Remigiuszem Rączką
  • Powiększ zdjęcie Spotkanie z Remigiuszem Rączką